Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Over Verlichting-online

Over ons

Verlichting-online is de ideale combinatie van een webshop en een ‘echte’ winkel. Online wordt u snel en goed geholpen, en als u de lampen liever eerst in het echt bekijkt kunt u terecht in onze winkel in Leiden. Onder het motto ‘bijzondere lampen, bijzonder betaalbaar’ hebben wij met zorg een uitgebreid assortiment samengesteld. Betaalbare verlichting voor elk interieur.

We verkopen niet alleen complete lampen.Ook voor losse onderdelen, zoals losse glazen van de lampen uit ons assortiment, lampenkappen, transformatoren en professioneel schakelmateriaal, kunt u bij ons terecht. En natuurlijk verkopen wij de lichtbron: halogeenlampen, spaarlampen en LED-lampen.

Webshop
Verlichting-online is sinds maart 2003 online te vinden en was daarmee een van de eerste verlichtingspeciaalzaken op het web. In onze webwinkel kunt u op uw gemak rondkijken, wanneer u maar wilt en gewoon vanuit huis. Voorraadartikelen kunnen vaak dezelfde dag nog verzonden worden. Onze leveranciers leveren wekelijks, niet voorradige artikelen kunnen daardoor in de regel ook snel worden geleverd.

Winkel
Alle lampen die op onze site staan kunt in de winkel komen bekijken. Ook als ze niet op voorraad zijn. Bel ons daarom even voordat u in de auto stapt, dan kijken we of de lamp van uw keuze in de winkel aanwezig is. Zo niet, dan bestellen we deze graag voor u. Zonder aankoopverplichting natuurlijk. Bij onze winkel kunt u gratis voor de deur parkeren.

Service
Verlichting-online staat bekend om zijn goede service. Binnen Leiden levert eigenaresse Sandra van Hoof de bestellingen persoonlijk af met haar bakfiets. En als de lamp toch niet past in uw interieur, dan brengt u ‘m gewoon weer terug. Sandra denkt met haar klanten mee: “Dat geeft kooprust”.

Verlichting-online in het kort

 • gratis verzenden
  van bestellingen boven de €65 binnen Nederland

 • snelle levering
  voor onze voorraad geldt: vóór 16u besteld, direct verzonden!

 • makkelijk betalen
  met iDeal, creditcard of onder rembours

 • uitgebreide informatie
  detailfoto’s, maatvoering en sfeerbeelden

 • betrouwbaar winkelen
  aangesloten bij Thuiswinkel Organisatie

 • winkel en webshop
  mogelijkheid lampen in het echt te bekijken, fysiek aanspreekpunt
   

Contact en adresgegevens:
Flevodwarsweg 7C, 2318 BW Leiden, telefoon 071 523 56 44, mail info@verlichting-online.nl

Openingstijden winkel:

Maandag:    gesloten, eventueel op afspraak
Dinsdag:     9.30 - 17.00 uur
Woensdag:  gesloten 
Donderdag: 9.30 - 17.00 uur
Vrijdag:      9.30 - 17.00 uur
Zaterdag:   9.30 - 17.00 uur

LET OP! -> gewijzigde openingstijden:
we gaan op ZOMERVAKANTIE en zijn van maandag 6 tot en met maandag 20 augustus 2018 gesloten!

Verlichting-online is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (NTO), de branchevereniging van bedrijven die op afstand zaken doen met consumenten.

Ingeschreven KvK onder nummer 61937517 BTW nummer NL 1736.94.779.B02

Aanmelden voor nieuwsbrief