Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Klantenservice - betalen

In de webshop van Verlichting-Online kunt u op verschillende manieren uw producten afrekenen. Hieronder leest u wat de betaalmogelijkheden zijn.


Bij een bestelling onder € 65,- wordt € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

In stap 4 van het bestelproces maakt u de keuze uit
- direct online betalen,
- online betalen na ontvangst van de orderbevestiging,
- onder rembours betalen of
- betalen bij afhalen in de winkel.


1. direct online betalen
U betaalt met uw creditcard of via uw eigen bank met ideal. U maakt hier de keuze tussen iDeal, VISA of Mastercard. Nadat u in de volgende stap akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en de bestelling hebt bevestigd verlaat u voor een moment onze site en wordt u door de beveiligde pagina's van DocData Payment Services geleid.

Na afronding van de betaling komt deze samen met de bestelling bij ons binnen. Wij kunnen uw bestelling dan direct verwerken. 

 

2. online betalen na ontvangst van de orderbevestiging
Wanneer u deze optie kiest ontvangt u van ons een bevestigings e-mail waarin wij u verzoeken het genoemde bedrag over te maken. Dit kan naar de ING of ABN Amro bank.

Wanneer de lampen die u heeft besteld uit voorraad leverbaar zijn, reserveren wij die voor u, en verzenden ze direct na ontvangst van uw betaling. We reserveren de lampen 10 dagen. Mochten we na deze 10 dagen geen betaling hebben ontvangen, dan nemen wij de lampen weer op in onze voorraad. Uw order wordt dan geannuleerd.


3. Onder rembours
Wanneer u kiest voor de optie ‘onder rembours’ betaalt u aan de bezorger, bij levering. Voor deze betaalwijze betaalt u € 5,95 extra.


4. Contant of met pinpas bij afhalen in onze winkel in Leiden
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te komen halen bij de winkel in Leiden. Kijk voordat u komt even naar onze openingstijden. In de winkel kunt u contant of met pinpas betalen.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.


De factuur, met BTW specificatie, ontvangt u per mail in een pdf formaat. Indien u zich heeft geregistreerd op de site kunt u deze factuur altijd terugvinden in de bestelhistorie van uw account.

Aanmelden voor nieuwsbrief