Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen zwart

Hoewel zwart een kleur is die eigenlijk nooit is weggeweest is hij nu weer helemaal terug in het interieur. Door hun kleur kunnen zwarte hanglampen stoer zijn, zeker in combinatie met robuuste vormen en materialen, maar ook juist heel chique in een verfijnd design. 

Over zwarte hanglampen

 

De zwarte hanglamp is meer aanwezig dan ooit en past in heel veel verschillende interieurstijlen. Zwart is makkelijk te combineren met andere kleuren en als je het toepast als accentkleur is een zwarte hanglamp een ware eyecatcher.

 

Zwarte hanglampen toepassen en combineren

 

Een zwarte hanglamp is aanwezig in je kamer. Hij trekt de aandacht op een positieve manier en kan je interieur helemaal afmaken. Ga je voor een industriële woonstijl ? Let er dan op dat je zwarte hanglamp robuust is en een mooie matzwarte kleur heeft. In een meer vintage-interieur kies je voor vormen en modellen die gebaseerd zijn op de lampen van de afgelopen 30-100 jaar. Maar een zwarte hanglamp kan ook een moderne hanglamp zijn als je kiest voor strakke vormen en lijnen.

 

Hangen er zwarte lampen in de showroom?

 

In Leiden vindt je de showroom en winkel van Verlichting-online. Hier is een deel van het online assortment aanwezig, maar helaas niet alles. Je kunt hier advies krijgen en lampen ter plekke bekijken en afhalen. Heb je een specifieke zarte hanglamp in gedachten? Neem dan contact op dan kunnen we je laten weten of de lamp er is, en hem anders vrijblijvens bestellen zodat je hem kunt komen bekijken. Als je online je bestelling plaatst en aangeeft dat je de lamp komt ophalen in de winkel dan geldt ook dat je hem kunt komen bekijken en ter plekke beslist of het aan je verwachting voldoet.

Aanmelden voor nieuwsbrief