Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen wit

Wit is natuurlijk een kleur is die overal mee te combineren is. Witte hanglampen vallen niet op door hun kleur. De vormgeving kan wel opvallend zijn. Je kunt ook juist voor witte hanglampen kiezen als je niet wilt dat de verlichting teveel aandacht trekt. 

Toon als
Sorteer op
Toon per pagina

hanglamp brassy-bis wit lucide 1H1671

Vriendelijk witte hanglamp met een diameter van 31 cm in metaal.

€29,95

hanglamp leavy trio 1H1657

De kleine hanglamp Leavy van Trio is 38cm in doorsnede en heeft witte decoratieve blaadjes.

€133,10 €119,95

hanglamp leavy trio 1H1656

De hanglamp Leavy van Trio valt op door de vele blaadjes en is wel 70cm doorsnede.

€133,10 €119,95

hanglamp wit sigma lucide 148cm

De Sigma van Lucide is een strakke balk met functionele led verlichting. De witte hanglamp is voorzien van een lichtbron met helder licht en maar liefst 3.132 Lumen...

€249,95

hanglamp wit sigma lucide 118cm

Deze witte hanglamp genaamd Sigma van Lucide is een strakke balk met functionele led verlichting. De hanglamp is voorzien van een lichtbron met helder licht en maar liefst 2.764 Lumen...

€199,95

1H1642 Lucide Gipsy hanglamp

Witte hanglamp met kap van hoogwaardig keramiekgips.

€59,95

1H1641 Lucide Gipsy hanglamp

Witte hanglamp met kap van hoogwaardig keramiekgips.

€44,95

1H1640 Lucide Gipsy hanglamp

Witte hanglamp met kap van hoogwaardig keramiekgips.

€53,95

1H1639 Lucide Gipsy hanglamp

Witte hanglamp met kapje van hoogwaardig keramiekgips.

€53,95

1H1629 Lucide Gipsy hanglamp

Wit hanglampje met keramieken kapje in klassiek model...

€44,95

1H1628 Lucide Gipsy hanglamp

Witte rechthoekige koker hanglamp in hoogwaardig keramiekgips...

€42,95

Over witte hanglampen

 

De witte hanglamp is sinds de opkomst van het Scandinavisch wonen als interieurstijl niet meer weg te denken. Witte hanglampen zijn populair vanwege hun bescheidenheid en cleane uitstraling. Qua materiaal wordt er gebruikt gemaakt van glas, keramiek en metaal.

 

Witte hanglampen toepassen in huis

 

Een witte hanglamp is bescheiden aanwezig in je kamer. Hij trekt geen aandacht, maar kan je interieur toch verfijning en rust brengen. Je denkt misschien direct aan de Scandinavische woonstijl, waarin wit de basiskleur is, maar ook in een modern interieur zal een strak vormgegeven hanglampen perfect staan. In een vintage-interieur kies je voor vormen en modellen die gebaseerd zijn op de lampen van de afgelopen 30-100 jaar. Naast hanglampen zijn er ook witte vloerlampen, witte tafellampen, witte wandlampen en witte spots!

Ben je niet op zoek naar een witte hanglamp? Bekijk dan het volledige aanbod hanglampen in verschillende kleuren en combinaties.

 

Zijn er witte hanglampen aanwezig in de showroom?

 

In Leiden vindt je de showroom en winkel van Verlichting-online. Hier is een deel van het online assortiment aanwezig, maar helaas niet alles. Je kunt hier advies krijgen en lampen ter plekke bekijken en afhalen. Heb je een specifieke witte hanglamp in gedachten? Neem dan contact op dan kunnen we je laten weten of de lamp er is, of vrijblijvend bestellen zodat je hem kunt komen bekijken. Online je bestelling plaatsen en aangeven dat je de lamp komt ophalen in de winkel kan natuurlijk ook!

Aanmelden voor nieuwsbrief