Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen stof

 

Onder stoffen hanglampen plaatsen we uiteraard hanglampen van stof, maar ook hanglampen met een of meerdere stoffen lampenkappen. De stof van de stoffen hanglamp kan in soort variëren van chintz tot linnen, maar ook gedecoreerd zijn met bijvoorbeeld prints of zelfs veren!

Over stoffen hanglampen

 

De stoffen hanglamp omvat een breed scala aan afmetingen, stoffen en kleuren. Stoffen lampenkappen kun je enkel ophangen, met meerdere aan één armatuur of twee of drie losse hanglampen die met snoer verbonden zijn naast elkaar boven een lange eettafel.

 

Stoffen hanglampen toepassen in je interieur

 

Een stoffen hanglamp kun je in de woonkamer ophangen, boven de eettafel of in de zithoek, maar ook in een slaapkamer is dit een goede keuze vanwege de rustgevende en zachte uitstraling. In een Scandinavisch interieur kies je voor eenvoudige vormen en lichte kleuren. Met een strak en recht model is het een moderne hanglamp, kies ook hier voor een neutrale kleur, of juist opvallend als accent in een verder clean interieur. Hang er een aantal naast elkaar boven je lange eettafel, het is ook leuk om verschillende kleuren en afmetingen te combineren. Bepaalde stoffen geven een vintage gevoel, denk aan vintage kleuren zoals bruin. Veelgebruikte kleuren bij stoffen hanglampen zijn wit, grijs en zwart. Natuurlijk zijn ze ook niet weg te denken in een landelijke inrichting, linnen stoffen hanglampen geven dat rustieke en warme gevoel.

 

Stoffen hanglampen in de winkel in Leiden?

 

In Leiden vindt je de showroom en winkel van Verlichting-online waar je advies kunt krijgen en de lampen ter plekke bekijken en afhalen. Niet alle stoffen hanglampen die je in de webshop zijn in Leiden aanwezig, je kunt altijd contact opnemen om zeker te zijn dat de hanglamp die je mooi vindt aanwezig is! Je kunt ook online bestellen en aangeven dat wilt afhalen en betalen in de winkel, dan kun je de lamp in Leiden komen bekijken.

 

 

Aanmelden voor nieuwsbrief