Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen metaal

 

Metalen hanglampen zijn er waarschijnlijk al zolang als dat er hanglampen zijn. Het is een veelzijdig materiaal, degelijk en in allerlei vormen en kleuren tot te passen.

Over metalen hanglampen

 

Metalen hanglampen omvatten hanglampen in allerlei vormen en maten. Metaal is het meest gebruikte basismateriaal, de metalen hanglamp kan gemaakt zijn van bijvoorbeeld ijzer, staal, of aluminium. Maar dan zijn er nog diverse kleuren en bewerkingen mogelijk!

 

Metalen hanglampen en de mogelijkheden

 

Vrijwel elke interieurstijl heeft passende metalen hanglampen. Deze kunnen een metaalkleur behouden, bijvoorbeeld aluminium en staal. Maar een bewerking naar koper, chroom, goud en brons geeft de lamp nog meer stylingmogelijkheden.
Ook zijn veel metalen hanglampen niet meer metaalkleurig, maar juist wit of zwart. Een mooie matte poedercoating, of juist een hoogglans lak, het kan allemaal! Vind je een metalen hanglamp toch te kil? Overweeg dan eens iets anders, zoals glazen, keramieken of houten hanglampen. Of bekijk alle hanglampen in onze webshop.

 

Metalen hanglampen bekijken in Leiden?

 

In de showroom en winkel van Verlichting-online kun je advies kunt krijgen en de lampen ter plekke bekijken en afhalen. Niet alle metalen hanglampen die je in de webshop vindt hangen hier, je kunt altijd contact opnemen om zeker te zijn dat de hanglamp die je mooi vindt aanwezig is! Je kunt ook online bestellen en aangeven dat wilt afhalen en betalen in de winkel, dan kun je de lamp in Leiden komen bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief