Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen koper

 

Een koperen hanglamp brengt sfeer in huis. Met de kleur koper geef je een warme touch aan je inrichting en koperen hanglampen passen goed in diverse interieurstijlen. 

Over koperen hanglampen

 

De koperen hanglamp is gemaakt van metaal en uitgerust in een matte of glanzende koperkleur. Ze zijn er als dichte kap, maar ook de populaire draadlampen zijn er in een koperen uitvoering. De koperen hanglamp is al even trendy, maar tegelijkertijd eigentijds doordat hij zo veelzijdig is.


Koperen hanglampen combineren met je woonstijl

 

Koperen hanglampen zijn sfeervol. Deze metalen hanglampen zijn een warm en sfeervol accent zijn in een verder strak en modern interieur door bijvoorbeeld 2 koperen hanglampen boven je eettafel te hangen. Omdat koper goed combineert met meer natuurlijke materialen zoals hout en beton geven ze ook een mooi kleuraccent in de meer cleane Scandinavische woonstijl waarin wit de basiskleur is. In een vintage-interieur kies je voor koperen lampen met een wat meer doorleeft uiterlijk, een antieke afwerking. Ben je niet op zoek naar een koperen hanglamp? Bekijk dan het volledige aanbod hanglampen in verschillende kleuren en combinaties.

 

Hanglamp koper bekijken in de winkel in Leiden?

 

In Leiden vindt je de showroom en winkel van Verlichting-online. Hier is een deel van het online assortiment aanwezig, maar helaas niet alles. Je kunt hier advies krijgen en lampen ter plekke bekijken en afhalen. Heb je een specifieke koperen hanglamp in gedachten? Neem dan contact om zeker te weten of de lamp er is, of we gaan hem vrijblijvend bestellen zodat je hem kunt komen bekijken. Je kunt ook alvast bestellen en aangeven dat je je order wilt afhalen en betalen in de winkel zodat je de lamp eerst kunt bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief