Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen keramiek

 

Keramische hanglampen zijn vaak chique door hun eenvoud. Verwacht geen decoratie en tierelantijnen, strakke lijnen en geometrische vormen doen deze hanglampen opvallen in hun eenvoud. 

Over keramieken hanglampen

 

Keramieken hanglampen zijn in de basis vaak wit, maar kunnen ook voorkomen in kleur. Denk aan (beton)grijs of zwart, neutrale kleuren passen bij de bescheidenheid van de keramische hanglamp.

 

Keramieken hanglampen en je inrichting

 

Een hanglamp van keramiek is uitermate geschikt voor een Scandinavisch interieur. Met de strakke lijnen en afwerking is het ook een uitgesproken moderne hanglamp die ook perfect past boven het werkblad een moderne keuken. Hang er een aantal naast elkaar, ook leuk om verschillende vormen te combineren. De geometrische vormen lenen zich heel goed voor een vintage gevoel, ook omdat ze makkelijk te mixen zijn met andere materialen en stijlen. Keramieken hanglampen kun je heel mooi combineren met andere materialen zoals beton, koper en hout. Meestal zijn ze wit, maar voor grijs en zwart keramieken hanglampen geldt eigenlijk hetzelfde als voor de witte hanglampen.

 

Keramiek hanglampen bekijken in Leiden

 

In de showroom en winkel van Verlichting-online kun je advies kunt krijgen en de lampen ter plekke bekijken en afhalen. Niet alle keramieken hanglampen die je in de webshop vindt hangen hier, je kunt altijd contact opnemen om zeker te zijn dat de hanglamp die je mooi vindt aanwezig is! Je kunt ook online bestellen en aangeven dat wilt afhalen en betalen in de winkel, dan kun je de lamp in Leiden komen bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief