Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen hout

 

Houten hanglampen geven sfeer en warmte. Hout is een natuurlijk materiaal in diverse soorten en tinten. Houten details, houten frames of houten kappen, het kan allemaal! Naast echt houten hanglampen zijn er ook metalen hanglampen met houtfineer.

Over houten hanglampen

 

Houten hanglampen zijn uitgesproken maar tijdloos. Ze geven sfeer boven je eettafel. Een houten hanglamp geeft ook als deze niet brandt sfeer in je huis.

 

Houten hanglampen toepassen in je interieur 

 

Denk je aan een houten hanglamp dan denk je al gauw aan een de populaire Scandinavische woonstijl waarin lichte kleuren en natuurlijke materialen de toon zetten. Maar ook een clean en strak modern interieur stijl met een houten hanglamp omdat het materiaal warmte geeft en sfeer brengt, ook als de lamp niet brandt. Ook in een vintage interieur kan een houten hanglamp goed worden toegepast, juist de combinatie van stijlen en materialen maakt je interieur eclectisch en persoonlijk. Hout combineert ook goed met andere lampen in wit, zwart of beton. Is een houten hanglamp toch niet wat je zoekt? Bekijk dan in de webshop het volledige aanbod hanglampen.

 

Houten hanglampen in de winkel in Leiden? 

 

Verlichting-online heeft een winkel met showroom in Leiden waar je advies kunt krijgen en houten hanglampen kunt bekijken en afhalen. Niet alle houten hanglampen uit de webshop hangen daar, dus neem contact op om zeker te zijn dat de hanglamp van jouw keuze aanwezig is! Je kunt ook alvast bestellen en aangeven dat je je order wilt afhalen en betalen in de winkel zodat je de lamp eerst kunt bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief