Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen grijs

Grijze hanglampen zijn neutraal. Grijs combineert bij veel andere kleuren en is minder aanwezig dan bijvoorbeeld een zwarte hanglamp. Grijze lampen zijn er in diverse materialen, vormen en uitvoeringen. Laat je hier inspireren!

 

Over grijze hanglampen

 

Als er een hanglamp is die eigenlijk in elke woonstijl wel past dan is het de grijze hanglamp. Grijs is een tijdloze kleur met een breed scala aan modellen en materialen.


Grijze hanglamp in diverse materiaal

 

Waar beginnen we? Er is natuurlijk de stoffen hanglamp, denk hierbij aan een grijze lampenkap. In metaal is er ook in grijs van alles mogelijk. Denk aan een grijze hanglamp in betonlook die wel het uiterlijk maar niet het gewicht van een beton hanglamp heeft. Uiteraard zijn er ook echte betonnen hanglampen, en wat dacht je van grijze hanglamp in keramiek?


Hanglamp grijs toepassen in je interieurstijl

 

Grijs is een redelijk neutrale kleur. Een strakke grijze hanglamp, geometrisch misschien, past perfect in een modern interieur met zwart en wit waarin een zwarte hanglamp wellicht te zwaar is. De grijze hanglampen in beton en keramiek kunnen door de materiaalkeuze goed in een Scandinavisch interieur. Deze lampen zijn vaak wat kleiner vanwege het gewicht, maar het is heel gangbaar om er meerdere boven een eettafel te hangen. Stoffen lampenkappen kunnen niet ontbreken in een landelijke of klassieke inrichting, en ook de kleur grijs doet het daar prima.

 

Zijn er grijze hanglampen in de showroom in Leiden?

 

In Leiden vindt je de showroom en winkel van Verlichting-online. Hier is een deel van het online assortiment aanwezig, maar helaas niet alles. Je kunt hier advies krijgen en lampen ter plekke bekijken en afhalen. Heb je een specifieke grijze hanglamp in gedachten? Neem dan contact op dan kunnen we je laten weten of de lamp in de showroom hangt of in de doos aanwezig is. Is dat niet zo dan kunnen we hem  vrijblijvend bestellen zodat je hem kunt komen bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief