Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen glas

Onder hanglampen glas vind je een sortering volledig glazen hanglampen, hanglampen met glazen details en hanglampen met een of meerdere glazen kappen.

Over glazen hanglampen

 

Glazen hanglampen zijn tijdloos. Of het glas nu helder, opaal of met een kleur is, een hanglamp van glas past vrijwel overal bij en is niet in één stijl te vangen.

 

Glazen hanglampen in je interieur

 

Een echte tijdloze klassieker zijn natuurlijk de hanglamp glazen op een rij boven de eettafel waarbij je de breedte en het aantal glazen laat afhangen van de lengte van de eettafel. Een andere glas hanglamp is de hanglamp met geslepen glas of glas ornamenten voor een meer blingbling of juist luxe effect. Volledig glazen hanglampen worden gekenmerkt door eenvoud en transparantie met een chique effect. Is een glazen hanglamp toch niet wat je zoekt? Bekijk dan het volledige aanbod hanglampen in de online shop.

 

Hanglamp glas bij welke woonstijl?

 

Hanglampen glas laten zich moeiteloos ophangen in een modern interieur, kies dan glas met strakke lijnen en eenvoudige vormen. In het cleane Scandinavische interieur passen glazen hanglampen perfect, glas met bijvoorbeeld een lichte blauwe of groene tint geeft een subtiel kleuraccent in een wit interieur. En dan natuurlijk de glazen hanglampen gecombineerd met metaal. Denk aan brons en bruin in combinatie met glas en je hebt een lamp voor bij je vintage inrichting. De lampen met kristalgeslepen glas zijn voor de klassieke inrichting bijna onmisbaar.

 

De hanglampen glas bekijken in Leiden?

 

Verlichting-online heeft een winkel met showroom in Leiden waar je advies kunt krijgen en glazen hanglampen kunt bekijken en afhalen. Niet alle glazen hanglampen uit de webshop hangen daar, dus neem contact op om zeker te zijn dat de hanglamp van jouw keuze aanwezig is! Je kunt ook alvast bestellen en aangeven dat je je order wilt afhalen en betalen in de winkel zodat je de lamp eerst kunt bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief