Zoek
Filters
Sluiten
Makkelijk betalen
Gratis verzenden va €65,-
Betrouwbaar winkelen

Hanglampen beton

 

Betonnen hanglampen zien we steeds vaker terugkomen in het interieur. Ze hebben een robuuste uitstraling, een beton hanglamp is stoer. Maar ook eenvoudig en clean. Het materiaal doet het werk, een hanglamp van beton heeft geen versiering nodig. 

 

Over betonnen hanglampen

 

Betonnen hanglampen hebben een neutrale grijze kleur en zijn dus makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Een betonnen hanglamp kan echt van beton zijn, maar metaal met betonlook komt ook voor.

 

Betonnen hanglampen combineren in huis

 

Een hanglamp van beton geeft je interieur een stoere touch zonder te overheersen. De puurheid van het materiaal maakt hem geschikt voor een Scandinavisch interieur, de robuuste uitstraling maakt hem geschikt voor een industrieel interieur en sowieso past hij ook perfect in een modern interieur. Betonnen hanglampen kun je heel goed combineren met andere materialen zoals koper en hout. Een echte beton hanglamp is behoorlijk zwaar, daarom zijn er ook metalen hanglampen met betonlook voor dezelfde sfeer en minder gewicht.

 

Betonnen hanglampen bekijken in de showroom in Leiden? 

 

In de winkel van Verlichting-online in Leiden kun je advies kunt krijgen en de lampen ter plekke bekijken en afhalen. Niet alle beton hanglampen uit de webshop zijn aanwezig in de showroom, je kunt altijd contact opnemen om zeker te zijn dat de hanglamp die je mooi vindt aanwezig is! Je kunt ook online bestellen en aangeven dat wilt afhalen en betalen in de winkel, dan kun je de lamp daar eerst bekijken.

Aanmelden voor nieuwsbrief